Wat we doen

980x336_INQ7287.jpg

Gespecialiseerd in Opkomende Markten
Wat we doen

FMO Investment Management B.V. biedt professionele investeerders toegang tot FMO’s expertise in duurzame investeringen in opkomende markten en ontwikkelingslanden.

Wat wij bieden stoelt op 50 jaar ervaring met als resultaat een portefeuille van EUR 12,5 miljard verspreid over ruim 85 landen.  

Het is ons doel om impact investeren op te schalen door investeerders toegang te geven tot FMO’s nieuwe duurzame leningen en participaties in opkomende markten.

We doen dit door die interesses van investeerders te koppelen aan de expertises van FMO in bepaalde sectoren, producten en regio’s. Dat resulteert in fondsvormen die elk gaan voor een gediversifieerde portefeuille waarbij iedere investering op zich zowel een aantrekkelijk financieel rendement als ontwikkelingsresultaat moet opleveren. 

FMO’s bedrijfsresultaten tonen aan dat ontwikkelings- en financiële resultaten hand in hand kunnen gaan.

Sluiten Lees meer

Wat we doen

 • Gespecialiseerd in opkomende markten

  1606 FMO-global-portfolio-spread-per yr-end-incl-gov.PNG

  Opkomende markten is een term die vaak gelijkgeschakeld wordt aan de grote ”BRICS” landen: Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika. FMO’s activiteiten reiken echter verder dan deze 5 en vinden voor een substantieel deel plaats in die landen die tot de potentiële opkomende markten van de toekomst behoren. Deze worden ook wel “frontier” markten genoemd en hebben over het algemeen goede groeiperspectieven en minder last van de volatiliteit van internationale kapitaalstromen. meer

 • Sectorale expertise

  fmo_icons2015_knowledge academy.png

  FMO’s primaire activiteiten zijn al sinds jaar en dag het verstrekken van krediet aan en investeren in private ondernemingen en financiële instellingen in ontwikkelingslanden en opkomende economieën. Binnen de kaders van deze activiteiten gelooft FMO in het concentreren van aandacht op specifieke sectoren om zo de kwaliteit van de investeringen, het risicomanagement en het serviceniveau te kunnen optimaliseren.  meer

 • Dit is het team

  fmo_icons2015_woman_and_man.png

  FMO Investment Management werd geïnitieerd in 2012 ter ondersteuning van FMO’s strategische prioriteit om commerciële investeerders aan te trekken en toegang te verschaffen tot de markten waarin FMO actief is. Ons team biedt investeerders toegewijde aandacht en professionele investment managementdiensten.
  meer

 • Onze partners

  fmo_icons2015_pencil knowledge.png

  FMO Investment Management werkt samen met gerenommeerde partners om zo, samen met de partners, de hoogst mogelijke standaarden van dienstverlening voor fondsmanagement te behalen.  meer