Nieuwe initiatieven

980x336_INQ8683.jpg

een duurzame ervaring met rendement
nieuwe fondsinitiatieven

FMO's resultaten tonen jaar na jaar aan dat financieel rendement en duurzaamheid hand in hand gaan. Met FMO's ruim 50 jaar ervaring in investeren in opkomende en frontier markten biedt FMO Investment Management investeerders in samenwerking met haar partners toegang tot FMO's portfeuille.  

Wij verwelkomen de dialoog met gekwalificeerde investeerders om samen de mogelijkheden te onderzoeken. Daarbij kan FMO's kennis en ervaring omgezet worden in effectieve beleggingsstrategiën en duurzaamheid en ESG in mandaten en portefeuille's worden geïntegreerd. FMO en FMO Investment Management moedigen investeerders aan om actief de dialoog aan te gaan over mogelijkheden om duurzaam te investeren met het oog op de toekomst.   

Doordat wij beleggers toegang kunnen verschaffen tot de pijplijn van investeringen van FMO, waar actieve betrokkenheid en dialoog een geïntegreerd onderdeel zijn van de selectie en management-processen, zijn investeringen in fondsen waarvoor FMO Investment Management voor adviseert, gegarandeerd voorzien van niet alleen een continue aanwas, maar ook van de hoge vereisten die FMO aan haar nieuwe investeringen stelt.   

Beleggen via FMO Investment Management biedt hierdoor zowel een eductieve als financieel renderende ervaring. Beleggers die hierin geïntereseerd zijn, worden van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen voor een verkennend gesprek.

Bel ons op:

+ 31 70 314 96 96