Our partners

20160209_025.jpg

Aiming for excellence
Partners

FMO Investment Management teams up with established partners to offer the highest standard of fund management services to complement our own expertise and services.

Just like FMO’s investments must meet the highest standards, we wish to live up to and exceed the high standards of institutional investors. We aim for excellence in advising on investments and, impact measurement. The fund managers we work with have long standing track records in risk management, fund administration and investor reporting.

Sluiten Lees meer

Meet our partners

 • Cardano

  Cardano-Website-wie-zijn-wij-1-850x475.jpg

  Cardano Group is een onafhankelijke Nederlands-Britse pensioen-, risico- en vermogensbeheerspecialist voor pensioenfondsen en andere langetermijnbeleggers en beheert een vermogen van €60 miljard.. Cardano Group bestaat uit meer dan 500 professionals gevestigd in Rotterdam, Londen en Nottingham, met activiteiten op gebied van vermogensbeheer, advies en beheer van beschikbare premieregelingen. Ons doel is om vertrouwen op te bouwen in een onzekere wereld, door te strijden voor een robuust financieel systeem waarvan iedereen profiteert. We willen dit bereiken door zekerheid te bieden en mensen te helpen betere financiële resultaten te bereiken met minder risico; op een realistische en duurzame manier.

  Wij werken met Cardano voor het SME Finance Fund lees meer

 • GSAM

  GSAM_Blue_Horizontal_black_text_RGB_ID.jpg

  Door traditionele en alternatieve beleggingen samen te brengen, biedt Goldman Sachs Asset Management klanten over de hele wereld een toegewijd partnerschap en focus op prestaties op de lange termijn.

  Als het belangrijkste beleggingsgebied binnen Goldman Sachs leveren ze beleggings- en adviesdiensten aan 's werelds toonaangevende instellingen, financiële adviseurs en individuen, waarbij ze putten uit zich diep verbonden mondiale netwerk en op maat gemaakte deskundige inzichten, in elke regio en markt, waarbij ze toezicht houden op meer dan $2 biljoen aan activa wereldwijd onder toezicht per 31 december 2022.

  GSAM is de fondsmanager voor het FMO Emerging Markets Loans Fund compartmenten I & II.

  Kilk hiervoor meer informatie over GSAM  

  FMO Emerging Markets Loans Fund. lees meer

 • Privium Fund Management

  Privium-square logo.png

  Privium Fund Management is a global business partner to different asset management initiatives. As an independent and regulated provider we are the ideal business partner for both portfolio management teams and investors. Our ambition to strive for the best possible service level makes us the ideal investment management company for alternative and traditional asset classes across different jurisdictions.

  Privium Fund Management is the fund manager for the FMO Privium Impact Fund

  Privium Fund Management more

  FMO Privium Impact Fund more

 • FMO

  FMO logo square.jpg

  FMO is de Nederlandse ontwikkelingsbank. Als toonaangevende impact investeerder ondersteunt FMO duurzame groei van de private sector in ontwikkelingslanden en opkomende markten door te investeren in ambitieuze projecten en ondernemers.

  FMO gelooft dat een sterke private sector leidt tot economische en sociale ontwikkeling en heeft een bewezen staat van dienst van 50+ jaar in het in staat stellen van ondernemers om lokale economieën inclusiever, productiever, veerkrachtiger en duurzamer te maken.

  FMO richt zich op drie sectoren met een grote ontwikkelingsimpact: Agribusiness, Food & Water, Energy en Financial Institutions. Met een totale gecommitteerde portefeuille van EUR ~13 miljard verspreid over meer dan 85 landen, is FMO een van de grotere bilaterale ontwikkelingsbanken voor de particuliere sector wereldwijd.

  FMO IM is een 100% dochteronderneming van FMO. Daardoor bevinden wij ons als FMO IM in een unieke positie waarbij wij als eerste voor de fondsen kunnen selecteren uit de leningen welke FMO verstrekt aan haar klanten wereldwijd. 

  FMO NV more

 • Allianz Global Investors

  2560px-Allianz_Global_Investors_logo.svg.png

  Allianz Global Investors is een toonaangevende actieve vermogensbeheerder en beheert wereldwijd EUR 520 miljard* aan activa voor particulieren, families en instellingen. Door actief te zijn en voor de lange termijn te beleggen, is het ons doel om de beleggingservaring voor onze klanten te verbeteren en bij elke stap waarde te genereren.

  *Gegevens per 30 juni 2023. Het totale beheerd vermogen bestaat uit activa of effectenportefeuilles, gewaardeerd tegen de actuele marktwaarde, waarvoor Allianz Asset Management-bedrijven ten opzichte van klanten verantwoordelijk zijn voor het verstrekken van discretionaire beslissingen op het gebied van beleggingsbeheer en portefeuillebeheer, hetzij rechtstreeks, hetzij via een subadviseur. Dit geldt niet voor de activa waarvoor de vennootschappen van Allianz Asset Management in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor de administratieve dienstverlening. Het beheerd vermogen wordt zowel voor rekening van derden als voor rekening van de Allianz Groep beheerd.

  FMO IM werkt met Allianz Global Investors voor het SDG Loan Fund: het persbericht vindt u hier.