News detail - Word jij onze nieuwe Business Development Manager?

NEWS

Word jij onze nieuwe Business Development Manager?

June 17, 2024

Zoek je een rol als Business Development Manager en lijkt FMO Investment Management jou interessant?

Dit ga je doen:

  • De promotie en fondsenwerving voor FMO IM proposities, vooral bij Nederlandse family offices en private banken, maar ook bij institutionele beleggers.
  • Toezicht houden op het portefeuillebeheer, de commerciële dienstverlening en de uitvoering daarvan.
  • Bijdragen aan ons strategische businessplan en dit omzetten in vernieuwende business development ideeën.
  • Het opbouwen van sterke relaties met investeerders en andere externe belanghebbenden.

Beschik jij over een netwerk van private investeerders in Nederland, zoals pensioenfondsen, verzekeraars, family offices en private banken? Ben jij iemand die fondsen kan structureren (out of the box denken) en ervaring heeft met de lancering van impactfondsen? Beschik je verder over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal? 
Dan is deze vacature wellicht voor jou.  Let wel: gezien de huidige teamsamenstelling gaat onze voorkeur uit naar een vrouw.   

Wij zijn een trotse dochteronderneming van FMO. Wij werken hard om meer impactbeleggingen mogelijk te maken. Zo geven we private investeerders de kans om duurzaam te beleggen in groeimarkten. De kernwaarden klantgericht, en operationele uitmuntendheid zijn de kernwaarden van ons bedrijfsmodel. Wij zijn een vergunning houdende beleggingsonderneming die onder toezicht staat van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Als Business Development Manager ben je medebestuurder van FMO IM. Een rol die screening en goedkeuring door de AFM vereist. Je hebt een zetel in het Investeringscomité van ons bedrijfsonderdeel. Je speelt een sleutelrol in het ontwikkelen van nieuwe fondsproposities voor commerciële beleggers. 

Lees hier verder:  Business Development Manager FMO Investment Management - FMO 
Hier kan je ook gelijk solliciteren!  Tot snel? 

Share this page